vineri, 24 septembrie 2010

Pasi in evolutia spirituala - Profetiile de la Celestine


Constientizarea coincidentelor din viata noastra, a intamplarilor misterioase care ne schimba viata si ne fac sa simtim ca mai exista si altceva, ceva spiritual care lucreaza dincolo de tot ce facem.
Orice gand care ne trece prin minte nu este intamplator, ne conduce catre ceva…sa ne urmam intuitiile..
Orice persoana cu care ne intalnim are un mesaj pentru noi…. Intalniri intamplatoare nu exista!!!!Felul in care raspundem acestor intalniri ne ajuta sa primim sau nu mesajul…
Cand apreciezi frumusetea si unicitatea lucrurilor, atunci primesti energie! Trebuie sa invatam sa ne umplem cu energie in mod constient pentru ca aceasta energie aduce coincidentele si ne ajuta sa stabilim un nou nivel de enegie (tindem catre un nivel energetic mai inalt, catre vibratii tot mai inalte).
Cand apreciem calitatile unei persoane, ii putem trimite energie, inaltind-o.Cu cat ii apreciem mai mult frumusetea, cu atat mai multa energie curge in noi..
Modul in care ii abordam pe alti oameni determina viteza evolutiei noastre spirituale, rapiditatea cu care se raspunde la intrebarile noastre vitale……

Atentie: am fost preocupati doar cu supravietuirea dpdv material, focalizati pe controlul sigurantei propriei noastre situatii in univers; munca pt a ne face supravietuirea mai usoara a devenit o ratiune de a trai in sine si pt sine si noi am uitat putin cate putin, intrebarea intiala, am uitat ca inca nu stim pt ce existam..

Lumea este un loc misterios care ne da tot ce ne trebuie daca ne deschidem mintea.
Sa fim atenti la directia in care merg lucrurile, fie ca e vorba despre vise, despre intuitii, ganduri sau despre felul in care ne apar circumstantele.
Cosmarurile aduc mesajele cele mai importante; visele tb interpretate comparand povestea din vis cu povestea vietii tale. Nu numai visele ne indruma, ci si gandurile si reveriile. Cand apare un gand, tb sa ne intrebam de ce apare; de ce acum, cum se leaga de intrebarile vietii noastre.
Imaginile de groaza trebuie oprite imediat ce apar.Vor veni in minte alte imagini, positive.
Iubirea nu este un concept intelectual, un imperativ moral sau altceva de genul asta;este o emotie profunda, care exista numai atunci cand esti conectat la energia universului.Corpul nostru vibreaza la un anumit nivel. Daca lasam energia sa scada prea mult, corpul va suferi. Aceasta este relatia intre stres si boala. Iubirea e singurul mod de a pastra vibratia inalta. Ne mentine sanatatea!

Problema in viata nu consta in a primi raspunsuri, ci in a-ti identifica intrebarea pt momentul in care te afli; odata ce stii sa ceri, vine si raspunsul. Dupa ce ai intuitia a ceea ce se va intampla in continuare, pasul urmator este sa fii atent si pe faza pt ca se vor petrece coincidentele care te vor ghida in directia indicata de intuitie.
Incredeti-va in sincronizare si in coincidente!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu