miercuri, 15 septembrie 2010

Imi place proiectul "Masa Bucuriei"


"Plecând de la faptul că în România există oameni care nu îşi pot asigura pâinea zilnică, iar pe de altă parte există în procesul economic un surplus de alimente, proiectul Masa Bucuriei are ca scop materializarea obiectivelor comune umanitare şi social-filantropice ale iniţiatorilor, de ajutorare cu produse alimentare a persoanelor aflate în nevoie. Prin proiectul Masa Bucuriei se împart alimente în stare perfecta pentru consum, dar care din diferite motive nu mai pot fi valorificate în procesul economic (marfă cu ambalaj necorespunzător, supraproducţie, termen de valabilitate redus).


Fondatorii proiectului Masa Bucuriei


Pentru Selgros Cash & Carry, proiectul Masa Bucuriei reprezintă o exprimare firească a programelor de responsabilitate sociala, iar magazinele companiei dispun de alimente care nu vor mai fi folosite în procesul economic şi au astfel posibilitatea de a ajuta oamenilor aflaţi în nevoie.


Pentru Patriarhia Romana opera sociala derivă din Evanghelia iubirii lui Hristos pentru toţi oamenii şi din Sfânta Liturghie a Bisericii, în care este celebrată iubirea milostivă şi jertfelnică a lui Hristos pentru mântuirea oamenilor.

Patriarhia Română dispune de infrastructura necesară pentru distribuirea alimentelor donate de Selgros către unităţile furnizoare de servicii sociale ale Patriarhiei (cantine şi centre sociale din oraşele în care există un magazin Selgros)."


http://www.masabucuriei.ro/beneficiari/prahova#listaBeneficiari

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu