miercuri, 29 septembrie 2010

Energie si iubire


Apreciind frumusetea unui lucru, in noi patrunde suficienta energie pt a intra in starea de iubire; in acel moment putem trimite energia inapoi.
Cand apreciem aspectul si calitatile unei persoane, ii trimitem energie, inaltand-o.
Cu cat ii iubim si apreciem mai mult pe altii, cu atat mai multa energie curge in noi.Iubirea pe care o daruim se intoarce mereu la noi, iar a vedea inocenta si frumusetea in ceilalti si a-i lasa sa stie ca le vedem, este cel mai frumos dar pe care il putem face.

Pentru a invata sa evolueze, copiii au nevoie in permanenta si neconditionat de energia noastra, a adultilor. Cel mai rau lucru pe care il putem face este sa le luam energia, pedepsindu-i. In acest caz copiii invata sa manipuleze, ceea ce ar putea fi evitat daca adultii le-ar darui energia de care au nevoie in orice situatie.

Niciodata nu trebuie sa-ti asumi responsabilitatea pt mai multi copii decat stii tu ca pot beneficia de atentia ta; daca sunt prea multi copii, adultii vor fi depasiti si incapabili sa ofere destula energie, iar copiii vor intra in competitie unul cu celalalt pt a capta atentia adultului.

Oamenii nu trebuie sa aduca pe lume copii decat daca exista un adult dispus si capabil sa ofere toata atentia sa unui singur copil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu