joi, 11 martie 2010

Eliminati lipsurile, oriunde le vedeti in afara voastra


Daca priviti cu atentie viata voastra, veti vedea ca ati avut intotdeauna tot ceea ce ati avut nevoie pt a ajunge la momentul urmator si, in cele din urma, pt a va aduce aici unde sunteti chiar acum.
Este posibil sa fi dorit si altceva, dar nu ati avut nevoie de nimic in plus. Toate nevoile v-au fost indeplinite.
Ceea ce numiti voi "esecuri" sunt in realitate experiente succesive. Un experiment "esuat" nu a esuat absolut deloc, ci doar a indicat drumul spre succes.
Cand ai totul si nu stii ca-l ai, nu ai nimic. Singurul mod prin care voi puteti sti ce inseamna sa aveti totul este ca, la un moment dat, sa aveti mai putin decat totul.
Daca vedeti oameni care sunt flamanzi,hraniti-i; daca vedeti oameni care au nevoie de imbracaminte, imbracati-i. In felul acesta, veti trai experienta faptului ca nu mai exista lipsuri.
Oricat de putin ati avea voi, intotdeauna veti putea gasi pe cineva care are si mai putin. Gasiti-i pe acestia si dati-le din abundenta voastra. Straduiti-va sa fiti sursa, nu recipient. Faceti-i pe altii sa aiba ceea ce vreti voi sa aveti. Ceea ce dati , aceea deveniti!
Aduceti lumina in viata tuturor celor cu care veniti in contact, fiti voi aceia in care altii sa-si poata gasi refugiu si forta. Faceti altora ceea ce vreti sa vi se faca voua..
Nu judecati si nici nu condamnati. Nimeni nu face nimic nepotrivit daca se comporta conform cu modelul oferit de lumea lui. Nimic nu doare mai rau decat sa fii judecat. Judecata celorlalti patrunde adanc si iti sfasie profund sufletul. Judecatile emise ranesc profund atunci cand cei care te judeca gresesc -dar ranesc si mai profund atunci cand ei au dreptate... Judecata nu e niciodata un produs al iubirii.

(Neale Donald Walsch -Comuniune cu Dumnezeu)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu