marți, 2 martie 2010

Bunica

“Iuli … Iulica, asa e alintat de toata lumea. Ar atrage privirea oricarui vizitator care l-ar prinde zburdand pe coridoarele sectiei de oncopediatrie; in afara de privirea parintilor, care au plecat de cativa an sa lucreze in strainatate si nu s-au mai interesat de atunci de soarta copilului … La aproximativ 6 luni de la despartirea aceasta fortata, in septembrie 2008, copilul s-a imbolnavit: tumora cerebrala ventricul IV, un diagnostic cumplit. Singura mangaiere a copilului este bunica, o Bunica a carei implicare si daruire absoluta este impresionanta. Bunica ne-a solicitat ajutorul; cererea dansei, uimitor de simpla suna asa: ne-ar folosi orice lucru ce l-ar putea ajuta pe Iuli sa mearga la gradinita (rechizite, hainute,…)

Iulica finalizase tratamentul citostatic acum cateva luni, dar boala a revenit in octombrie, recidiva cerebrala …acum vor veni din nou amandoi, lunar, Bunica si nepot, la Institutul Oncologic Bucuresti, pentru a incerca iar sa lupte cu boala. Le suntem alaturi si va chemam sa le fiti si voi alaturi bunicii Liuba si micutului Iulica.”

Acum, bunica ne spune ca in data de 8 martie nepotul sau este programat pentru inca o operatie la Spitalul de Urgenta Bagdasar – Arseni; are nevoie de un ajutor financiar si speram ca impreuna sa i-l putem oferi …. Asta si pentru ca din partea parintilor sai Iuli n-a beneficiat de nimic in ultima perioada, nici macar de un telefon …

Contact: Bunica Onica Liuba, Adresa: Aleea Cristina nr. 8, Bl. 18, sc. B, ap. 18, Tulcea; Telefon: 0746.474.014;

Asociatia P.A.V.E.L. – 021/311.27.00 (Alina Mitroi o735.526.957)


Am preluat de aici:http://apeluriumanitare.wordpress.com/2010/03/01/interventie-chirurgicala-fara-parinti-alaturi/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu