marți, 16 martie 2010

Andrei mai are 744 de ore de trait daca nu-l ajutam...

Andrei are 27 de ani, este din Bucuresti si sufera de cancer intr-o stare avansata. Mama lui ne implora sa-l ajutam:

„Va scriu aceste randuri in speranta ca ne veti putea ajuta. Ma numesc Eleonara Dalban sunt din Bucuresti iar fiul meu, Andrei Dalban in varsta de 27 de ani, sufera de cancer intr-o stare avansata avand nevoie urgenta de tratament la o clinica din strainatate. Sunt vaduva dar am incercat sa ma descurc, insa situatia financiara a devenit precara si am nevoie de ajutorul dvs pentru a salva viata unicului copil.

In faza initiala a aparut adenopatie latero-cervicala dreapta (inflamatia mult vizibila a unui ganglion limfatic); in urma biopsiei acesta s-a dovedit a fi un melanom malign, tumora mama descoperindu-se la nivelul scalpului.

Imediat a inceput tratamentul recomandat de medicii oncologi si anume interferonul (Intron A) in doze mari (de trei ori pe saptamana); apoi a efectuat un RMN al intregului corp care nu evidentia alte tumori. In septembrie 2009 a expectorat doua formatiuni de aprox. 3 cm care in urma biopsiei s-au dovedit a fi tot de natura maligna. Intr-un timp scurt boala a avansat, avand acum multiple metastaze cerebrale, pulmonare, hepatice si ganglionare.

Ca sa poata sa supravietuiasca are nevoie urgent de un tratament pe care il poate urma doar la o clinica din strainatate, intrucat Romania nu dispune de aparatura medicala necesara.

Cyberknife este cea mai avansata forma de radiochirurgie, prin care tumora este distrusa cu o minima expunere la radiatie a tesutului normal din jurul sau. Sistemul de chirurgie robotizata CyberKnife este unicul sistem de radiochirurgie realizat pentru tratarea cu o acuratete sub milimetrica a tumorilor aflate oriunde in organism. Asadar aceasta metoda ofera o optiune aditionala pentru multi pacienti diagnosticati anterior cu tumori inoperabile sau complexe din punct de vedere chirurgical".

Donatiile se pot face in contul: RO38CECEB20002RON0002656, deschis la CEC BANK, beneficiar DALBAN ANDREI IOAN (avand si eu, Eleonara Dalban imputernicire),
CNP 1830214410031, moneda RON. Pt. orice detalii suplimentare va rog sa ma apelati pe numarul de telefon: 074 115 3406 074 115 3406. "

Prietena mea Doina a reusit sa obtina de la Romtelecom un numar la care se pot face donatii de 5 Euro: 0900 900 600. Sa sunam si noi, este atat de usor sa-i salvam viata lui Andrei daca ne mobilizam putin...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu