duminică, 13 decembrie 2009

http://stiriong.ro/pagini/o-noua-editie-a-targului-de-normalitate-.php

Asociatia ALTERNATIVA 2003 organizeaza, in perioada 14-17 Decembrie, in pasajul statiei de metrou “Universitate”, cea de a doua editie a targului ArtAbilitate, eveniment in care se vor intalni artisti cu si fara dizabilitati. Tema acestei editii este “Podoabe si cadouri pentru sarbatorile de iarna”.

Obiecte de decor interior, accesorii vestimentare, mic mobilier, felicitari, vase din lut, jucarii, tricouri, papusi si o multime de bijuterii sunt ceea ce vor gasi cei ce vor veni la targul ArtAbilitate. Lucrate din materiale naturale (lut, hartie, textil, lemn, sticla) si in culorile verii si ale veseliei, creatiile expozantilor bucura ochiul si sufletul.

A oferi mici daruri cu discretie si tact este un semn de noblete sufleteasca. Intuitie, o cunoastere foarte buna a ambitiilor, preferintelor, visurilor, dorintelor celui vizat este necesar. Modul in care oferim si primim cadouri se invata. In Japonia de exemplu, supranumita si tara politetii, se fac cursuri speciale pe aceasta tema. Importanta este alegerea momentului potrivit de a oferi un cadou. Micile cadouri intretin prieteniile si produc oricui mare placere cu conditia sa fie date din suflet si dezinteresat. Pentru ca sarbatorile de Iarna se apropie ArtAbilitate va invita sa le bucurati celor dragi sufletul, oferindu-le daruri cu semnificatie.

Creatii ale tinerilor cu dizabilitati fizice si intelectuale, tineri din comunitati rurale, tineri cu rezultate exceptionale la invatatura, cu uimitoare si interesante povesti de viata, va vor incanta privirile si sufletul si va vor invita in lumea sarbatorilor de Iarna.

Programul de vizitare este de Luni (14 Decembrie) orele 12:00 – 19:00 pana Joi (17 Decembrie) orele 12:00 - 19:00. Intrarea este libera.

Fundatia SF. Dimitrie, Fundatia Chance for Life, Asociatia din Romania de Terapie Ocupationala, Liceul de Arte si Meserii Dimitrie Paciurea, Fundatia Estuar, Asociatia ASCENDENT sub umbrela Asociatiei ALTERNATIVA 2003 va invita sa participati la acest eveniment de normaliate sociala unde oameni vin in intampinarea oamenilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu