miercuri, 11 august 2010

Miracolul Iubirii - Paul Ferrini


"Nu poti vedea lumina in ceilalti, pana cand nu o vezi in tine. O data ce o vezi in tine, nu mai exista nimeni in care sa nu vezi lumina. Nu conteaza daca ei o vad sau nu, tu stii ca ea se afla acolo.Si atunci cand le vorbesti, tu i te adresezi luminii.
Abundenta nu inseamna ca ai o multime de bani sau posesiuni materiale. Ea inseamna ca ai ceea ce-ti trebuie, ca folosesti ceea ce ai cu intelepciune si daruiesti altora ceea ce nu-ti este necesar. Viata ta are tinuta, echilibru si integritate.
Nu ai prea putin . Nu ai prea mult.
Energia ta creatoare este legata de alegerile pe care le faci in viata ta. Ce mananci, ce gandesti, cum respiri si cum vorbesti -toate acestea determina felul in care se exprima energia prin intermediul vehiculului tau trup/minte.Fiecare alegere pe care o faci in viata are un impact asupra felului in care dai sau primesti energie.Constiinta ta trup/minte este un container temporar pt energia universala a creatiei.Aceasta energie se exprima prin tine intr-un mod unic-prin genele si cromozomii tai, precum si prin structura personalitatii tale. Pe masura ce constiinta ta trup/minte se extinde cu iubire, tu devii mai deschis in a darui si a primi energia universala a creatiei.Fiecare modificare pe care o faci in constiinta, in prezent, are un efect imediat asupra energiei care circula prin tine. Tu esti un dialog continuu intre energie si forma.Cand te simti plin de iubire, energia curge fara efort prin trupul/mintea ta. Te simti bine fizic, puternic si flexibil dpdv emotional si deschis si alert dpdv mental.Traiesti un sentiment de recunostinta pt ceea ce exista acum in viata ta si pt deschiderea catre noi posibilitati.
Atunci cand inseli pe cineva, privandu-l de ceea ce merita, pierzi nu numai ce credeai ca vei castiga, dar si ceea ce ai fi castigat daca ai fi actionat intr-un mod mai putin egoist.Orice incercare de a castiga intr-un mod egoist duce, in cele din urma, la pierdere si infrangere, deoarece faptele egoiste nu sunt sprijinite de univers.Aceia care incearca sa profite de ceilalti vor cadea victima propriilor lor fapte eronate.Aceasta este natura calatoriei karmice. De fiecare data cand incerci sa faci rau altcuiva, nu-ti faci rau cu adevarat decat tie insuti. Asta deoarece tot ceea ce gandesti sau faci fata de ceilalti se intoarce in final, la tine.
Daca vrei ca cineva sa actioneze cu iubire, trebuie sa fii dispus sa-l iubesti. Numai iubirea ta fata de aceea persoana o va invata ce ineamna iubirea si nu cuvintele sau promisiunile goale. In fiecare diavol pe care-l percepi, exista un inger pe care trebuie sa-l descoperi- un inger care a cazut si care are nevoie de iubirea ta ca sa se inalte. Atunci cand vei oferi acea iubire, vei descoperi ca si tu te-ai inaltat.Fiecare persoana trebuie sa se ridice deasupra temerilor si prejudecatilor ei, altfel risca sa ramana separata de iubire.Nu-l poti salva pe aproapele tau, atunci cand propria ta inima este plina de teama.
Orice copil care se indeparteaza de iubirea lui Dumnezeu se va intoarce pt ca este prea dureros sa fii separat de Sursa vietii.Atunci cand durerea si suferinta devin prea mari, fiecare fiinta se intoarce; nu exista exceptii.
Lumea este o clasa scolara pt rascumparare. In lume nu-ti vei spori fericirea, sporindu-ti posesiunile materiale. Iti sporesti fericirea numai sporindu-ti energia, exprimarea de sine si iubirea."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu