miercuri, 6 ianuarie 2010

Nita Luciana Stefania are mare nevoie de ajutorul nostru!

o femeie de 41 de ani din Bucuresti, mama a 8 copii, dintre care cel mai mic abia a implinit 3 ani, este bolnava de cancer bronhopulmonar si are dureri insuportabile.
in Romania nu se poate interveni in nici un fel, medicii fiind depasiti de situatie in conditiile in care aparatura medicala pentru astfel de interventii nu exista. O clinica din Turcia ofera un tratament complet pentru acesta boala contra unei sume de aproximativ 20.000 de euro, dar de unde atatia bani?
Un prieten al familiei, care ii ajuta in mod constant, in masura posibilitatilor,
i-a facut un blog: http://nitaluciana.blogspot.com/
Am vorbit ieri cu fata cea mare, Anamaria, in varsta de 24 de ani; au luat-o pe mama lor din spital de sarbatori, dar se simte foarte, foarte rau.
Anamaria este disperata ca nu au bani pentru tratamentul mamei lor; ea este casatorita, are o fetita de 1 an - Alexandra si are in grija 5 frati mai mici (Andrei 3 ani, Andreea 6 ani, Giuliana 11 ani, Ionela 15 ani, Elena -18 ani) - locuiesc toti cu chirie intr-un apartament, in Bucuresti.

Daca vreti si puteti sa ajutati, pe numele Nita Luciana Stefania a fost deschis un cont la CEC Bank. Va multumim din suflet tuturor!

LEI RO28CECEB20808RON2383833

EUR RO73CECEB208B22383844

Familia poate fi contactata la nr. de telefon: 0768339208

PS: Cand sunt multe, gesturile mici au o putere incredibila, asa ca oricat de mica ar fi suma de care dispuneti, donati; putin cu putin se face mult!

2 comentarii:

  1. Am depus azi 200 RON pt Luciana Nitu; sper sa urmeze si altii. Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Prea târziu acum.Aceasta femeie a murit în luna martie. A lasat in urma cei 7 copii care acum sunt orfani pentru ca boala a învins din păcate.
    SA SE ODIHNEASCĂ ÎN PACE!

    RăspundețiȘtergere