miercuri, 13 ianuarie 2010

Asociatia Mia's children

Activitatea asociatiei Mia's children este ca o oglinda in care se reflecta pe de o parte durerea umana proiectata din suflete inocente, victime ale saraciei, foametei, ignorantei si abuzurilor, si pe de alta parte, schimbarea pe care oameni ca noi o pot aduce, transformand intunericul in lumina prin puterea dragostei, a caritatii, a implicarii in schimbarea raului in bine.
Acesti copii au experimentat de mici respingerea, umilirea, abuzul, ei fiind priviti si tratati – din pacate – nu ca niste fiinte dorite si iubite, ci ca o sursa de exploatare si venit.
Multi dintre ei au fost obligati sa cerseasca o bucata de paine sau sa munceasca la o varsta cand ar fi trebuit sa fie ingrijiti si sa se joace, au fost folosititi sa plaseze droguri, au fost agresati fizic, sexual sau emotional. Existenta lor a fost limitata la durere, suferinta, boala, umilinta – copii fara copilarie....pana la intalnirea cu "tanti Mia".
Ajutand-o pe "tanti Mia" sa-i ingrijeasca in continuare, noi cu totii le putem schimba viata in bine, le putem vindeca sufletelele ranite chiar de proprii parinti, ii putem ajuta sa devina Oameni! Sunt 27 de copii, cu varste cuprinse intre 1 si 19 ani, care locuiesc intr-o casa din comuna Rosu, langa Bucuresti.
E greu sa cresti un singur copil, ma intreb cum o fi sa cresti si sa ingrijesti 27?!
Nu ramane indiferent! Si tu poti aduce in ochii unui copil lumina, iubirea si zambetul pierdute mult prea de timpuriu!

Un comentariu:

  1. Colegii nostri au organizat o petrecere pentru copii, aducandu-le o mare bucurie celor 3 sarbatoriti ai lunii ianuarie. Clovni, torturi, muzica si jocuri, veselie - toata lumea s-a simtit foarte bine.
    Doamne ajuta-ne sa putem face in fiecare luna actiuni pt Mia's children!

    RăspundețiȘtergere