luni, 27 septembrie 2010

Neale Donald Walsch


Grijile sunt cea mai rea formă de activitate mentală din câte există, alături de ură, care este profund autodistructivă. Grijile nu-şi au rostul. Reprezintă o energie mentală irosită.
Visaţi la o lume în care niciodată unul nu-l mai judecă pe celălalt, în care nu se mai pun condiţii, înainte de a se oferi dragoste şi în care frica nu mai este niciodată un mijloc de a se obţine respect.
E momentul ca omenirea să înceteze de a se mai autoamăgi, să se tre­zească, să-şi dea seama că singura problemă a omenirii este lipsa de dra­goste.
Dragostea dă naştere la toleranţă, toleranţa dă naştere la pace. In­toleranţa produce război şi priveşte cu indiferenţă către condiţii de neîngăduit. Dragostea nu poate fi indiferentă. Nu ştie cum să o facă.
Să nu invidiezi suc­cesul, nici să nu-ţi fie milă de cineva care suferă un eşec, pentru că tu nu ştii ce înseamnă succes sau eşec din punctul de vedere al sufletului.
Sentimentul este limbajul sufletului.
Viaţa nu este un produs al întâmplării. Nimeni nu vine către voi în mod accidental. Bucură-te de tot. Nu avea nevoie de nimic.
Facem să fie real lucrul căruia îi dăm atenţie.
Sufletul tău înţelege ceea ce mintea nu poate să conceapă. Tuturor ni se arată adevărul pe care suntem pregătiţi să-l aflăm.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu