marți, 10 mai 2011

Zilele saptamanii - sfaturi utile

MIERCURI: MERCUR patroneaza ziua de miercuri. Planeta schimbatoare, care ne obliga sa fim sireti, agili si vorbareti. SUNTEM ATRASI DE TOT CE ESTE NOU, SUNTEM TENTATI SA NE SCHIMBAM SERVICIUL SI PARTENERUL DE VIATA. Este usor sa ii convingem pe altii de cat de nemaipomeniti suntem noi, de cate resurse avem pt a schimba lumea. In sens pozitiv, Mercur ne indeamna sa reimprospatam relatiile de prietenie, de dragoste sau de asociere. ORICAT DE GRAV AR FI UN CONFLICT, MIERCUREA EL NE PARE O BAGATELA SI SUNTEM CAPABILI SA IL STINGEM FARA MARI EFORTURI. Dispozitia noastra se schimba de cateva ori pe zi, de aceea suntem tentati sa vorbim mult, fara sa acordam vreo importanta celor spuse, putem face promisiuni pe care nu le mai recunoastem, dar putem si sa ne aparam de vorbele fara acoperire ale altora, prin neluarea lor in seama. Daca seful ne promite tocmai miercuri o majorare de salariu, putem fi siguri ca acest lucru nu se va intampla, din simplul motiv ca peste o zi nici macar nu isi mai aminteste de ceea ce a spus, iar daca ii veti aminti va va rade in fata de o asa gogomanie. Miercurea, orice discutie trebuie sa fie tratata cu umor si indiferenta. IN NICI UN CAZ NU SE VOR PUNE BAZELE VREUNUI CONTRACT DE AFACERI SAU ALE VREUNEI LEGATURI SENTIMENTALE SERIOASE.



JOI: Joia este guvernata de Jupiter, planeta vietii sociale. ESTE CEA MAI NOROCOASA ZI A SAPTAMANII, IN CEEA CE PRIVESTE DISCUTIILE CU SEFII, CU PARTENERII DE AFACERI, PT LEGAREA UNOR PRIETENII DURABILE SAU PT PLANIFICAREA VIETII IN DOI. In aceasta zi, ne detasam cu usurinta de problemele cotidiene, de cele familiale sau de cele personale, interesandu-ne doar viata in societate. Joia suntem mai atenti cu cei din jur-bineinteles si reciproca este valabila-, suntem receptivi la problemele care privesc sanatatea planetei, la fenomenele paranormale, la viata religioasa.
In nici un caz nu trebuie sa ne dovedim egoisti in aceasta zi. PRETENTIILE PERSONALE, CHIAR DACA ELE SUNT JUSTIFICATE, SUNT INCORECT RECEPTIONATE DE CATRE CEI DIN JUR SI CATALOGATE DREPT ORGOLII SAU VANITATE. LA SERVICIU, TREBUIE SA FIM FOARTE ATENTI, SA NU FACEM GRESELI SAU SA NE CERTAM CU COLEGII. Dimpotriva, orice conflict trebuie aplanat, altfel acesta va lua amploare si, mai tarziu, va fi greu de stins.



VINERI: Venus cea frumoasa este planeta care guverneaza ziua de vineri. Ea ne confera sensibilitate, stiinta de a intelege sentimentele altora, nazuinta spre frumos si armonie. CHEIA SUCCESULUI STA, IN ACEASTA ZI, IN SINCERITATEA SENTIMENTELOR CARE NE ANIMA, IN EXPRIMAREA, FARA REZERVE, A ACESTORA. Pentru toata lumea, vinerea reprezinta frumusetea sub orice forma: politete, iubire, armonie, cadouri simbolice, dar aspectuoase, blandete sensibilitate si tandrete. Orice manifestare contrara este respinsa cu dezgust. O cearta cu sotul sau cu iubitul in aceasta zi poate sa ne pericliteze intreg viitorul alaturi de el. Barbatii simt nevoia sa fie curtenitori, iar femeile simt nevoia sa fie rasfatate. Se intelege ca replicile taioase nu au ce cauta intre un barbat si o femeie care tin unul la celalalt. NU ESTE MOMENTUL SA NE IMPUNEM PARERILE PERSONALE SAU SA INCERCAM SA LE SCHIMBAM CELORLALTI OBICEIURILE, DEOARECE BUNA NOASTRA INTENTIE ESTE RECEPTATA CA UN AFRONT GREU DE TOLERAT. Vinerea este ziua in care nu trebuie sa ne refuzam nici o placere si nici sa ii impiedicam pe ceilalti sa se simta bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu