sâmbătă, 28 noiembrie 2009

Parintii lui Alexandru sunt in stare de soc -au mare nevoie de ajutorul nostru!

HARANITA ALEXANDRU, 7 ani
Parintii lui Alexandru sunt in stare de soc. Pe 1 Noiembrie au ajuns de urgenta cu Alexandru la spitalul Budimex. Nu puteau intelege nimic din ce se intampla cu copilul. Neuroblastom? este si-acum un cuvant crancen, de nepronuntat. Nu inteleg cum un cancer a putut sa explodeze atat de rapid in corpul copilului de 7 ani. Neuroblastom, tumora abdominala si metastaze la coloana.
Cand au venit cu Alexandru la spital, mama, tata si sora mamei, toti in stare de soc, au dormit pe rand pe holurile spitalului. Raluca i-a dus la Casa Parintilor P.A.V.E.L. sa poata sta pe rand cand acolo cand la spital, i-a ajutat cu niste alimente, cu bani de transport. Oricum, e greu sa-i desprinzi de copil, oricat de epuizati ar fi.
Pe 11 Noiembrie Alexandru a inceput un tratament chimioterapeutic extrem de dur. Vineri 27 Noiembrie s-a simtit mai bine si a fost pentru prima data la camera de joaca – a fost incantat...
Am discutat cu tatal care ne-a spus ca sunt la pamant ! Ca nu mai stiu ce sa faca, nu mai au un ban, au facut datorii! El este zidar si gasea de lucru ca zilier – acum nu se poate desprinde de langa copil, sotia casnica statea cu Alexandru si cu fetita de 13 ani, ramasa acum acasa, la Ramnicu Sarat.
Parintii lui Alexandru nu au nici un venit, sunt socati, dezorientati si coplesiti de durere. Nu-si gasesc nici macar cuvintele cu care sa ceara ajutor.
In numele lor va rugam, daca aveti o cat de mica varianta de a ajuta, nu ezitati ! Sunt oameni aflati la capatul puterilor si doar sprijinul semenilor ii poate ajuta sa depaseasca deznadejdea!
Puteti sa vorbiti cu tatal lui Alexandru, Haranita Marius la telefon: 0762. 792.571
Raluca Tanase, asistent social asociatia P.A.V.E.L., spitalul “M.S.Curie”(Budimex)
Poate fi contactata la telefon: 0735526958

4 comentarii:

  1. Am trimis azi in contul Asociatiei Pavel, pentru Alexandru Haranita, 100 RON - donatie de la A;
    Raluca ii va deschide un cont lui Alexandru saptamana asta si speram sa ne mobilizam si sa mai depunem ceva in el pentru acesti oameni doborati azi de greutatile vietii!

    RăspundețiȘtergere
  2. Raluca a deschis un cont pentru Alexandru Haranita:
    RO 98 INGB 0000 9999 0173 7193

    Orice suma, oricat de mica, le e de ajutor acestor parinti disperati!

    RăspundețiȘtergere
  3. http://adriana-dardindar.blogspot.com/2010/04/apel-umanitar.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Mii de multumiri din partea Familiei lui Alexandru si va multumim foarte mult ptr k ati ajutat..(

    RăspundețiȘtergere