duminică, 22 noiembrie 2009

Melvin Morse, doctor in medicina, despre NDE

Experientele din apropierea mortii (NDE) nu inseamna altceva decat experienta mortii....Toti oamenii trec prin ea atunci cand mor, indiferent daca sunt bogati sau saraci, daca au fost niste ucigasi sau niste sfinti.
Absolut toti supravietuitorii unor experiente din apropierea mortii au relatat ca nu intunericul ne asteapta la sfarsitul vietii noastre, ci lumina, o lumina plina de iubire; moartea se dovedeste a fi un proces spiritual si plin de bucurie....Din pacate societatea in care traim nu a acceptat cercetarile de ultima ora in domeniul procesului mortii, efectuate in ultimele 2 decenii.
Exista o nevoie disperata la ora actuala de a ne reeduca cu totii, trebuie sa intelegem ca suntem fiinte spirituale care depind unele de altele, nu doar niste mecanisme biologice. Un lucru care nu a incetat niciodata sa ma uimeasca a fost mesajul simplu si sublim reiterat de toti cei care au trait experiente din apropierea mortii, patrunzand in imparatia luminii lui Dumnezeu si revenind apoi la viata:"Iubirea este forta suprema...Iubirea trebuie sa ne guverneze viata...Noi ne cream lumea in care traim prin gandurile noastre...Suntem trimisi aici pt a ne trai plenar viata, pt a experimenta succesul si esecul deopotriva, pt a ne folosi vointa libera, pt a duce o viata mai ampla si mai implinita. Nu trebuie sa uitam: noi trebuie sa ne iubim unii pe ceilalti, trebuie sa fim buni, toleranti si sa ne facem reciproc servicii pline de generozitate".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu