marți, 6 martie 2012

Imi place programul "Mesaje de iubire"


"Mesaje de iubire - programul de responsabilitate sociala sprijinit de Cosmote
In cadrul celei de-a patra editii a programului Mesaje de iubire, COSMOTE Romania ofera 45.000 euro ONG-urilor implicate in proiecte pentru ingrijirea copiilor.

COSMOTE Romania continua traditia "Mesaje de iubire", programul de responsabilitate sociala aflat la cea de-a patra editie, care aduce speranta pentru copiii bolnavi si/sau defavorizati, pentru care organizatiile non-guvernamentale creeaza proiecte speciale. In spiritul sustinerii acestor copii bolnavi si/sau defavorizati, COSMOTE Romania va oferi si În 2012 o suma din contravaloarea SMS-urilor colectata de COSMOTE Romania de la clientii sai care au transmis SMS-uri celor dragi in noaptea de Anul Nou.

"COSMOTE Romania dezvolta programe care au ca scop imbunatatirea peisajului social si in special vietile copiilor. Prin sustinerea ONG-urilor care realizeaza proiecte in favoarea copiilor bolnavi si/sau defavorizati, lucram Împreuna cu societatea civila pentru un viitor mai bun. Din SMS-urile trimise de Anul Nou de catre clientii COSMOTE Romania, vom oferi 45.000 euro catre noua ONG-uri care au in grija copii bolnavi si/sau defavorizati si speram ca aceasta suma de bani sa aduca o schimbare in viata acestor copii", a spus Ruxandra Voda, Corporate Affairs Manager, COSMOTE Romania.

In acest an, COSMOTE RomÂnia va selecta noua ONG-uri care ofera servicii de ingrijire, consiliere si educationale pentru copiii bolnavi si/sau defavorizati, pentru a oferi fiecareia dintre acestea o suma de 5.000 euro."

am preluat de aici:

http://www.granturi.ro/finantari/asociatii-si-alte-organizatii-civilefundatii/sprijinire-financiara-nerambursabila/mesaje-de-iubire-programul-de-responsabilitate-sociala-sprijinit-de-cosmote-16601.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu