luni, 26 aprilie 2010

Antonio Marian Nita

"Copilul este Antonio Marian Niţă, un puşti simpatic de 6 ani, care în vara anului trecut a fost diagnosticat cu Leucemie Acută Limfoblastică.
Tatăl, Marian Niţă, a fost operat pe creier pe 20 aprilie 2010 – tumoră cerebrală. Are 42 de ani. Din iarnă este şomer.
Poate că de supărare s-a îmbolnăvit. De oful copilului bolnav de cancer. De grija zilei de mâine. De durerea că nu le mai putea oferi copiilor o bucată de pâine.
Acasă sunt doi băieţi, fraţii lui Antonio. Unul de 13 ani, Narcis Petrică Niţă, şi altul de 15 ani, Florin Iulian Niţă. Amândoi sunt la şcoală.
Sanda Niţă, mama copiilor, aleargă acum între cele două spitale: Antonio este la oncopediatrie I.C. Fundeni, iar soţul la Spitalul Municipal. Acasă nu mai are cum să ajungă prea curând. Sanda speră ca rudele şi vecinii din sat să le poarte de grijă celor doi copii rămaşi singuri.
Ei au nevoie de orice. Antonio are nevoie de bani pentru mâncare şi medicamente. Sanda are nevoie de bani chiar şi pentru o cartelă de metrou.
Oricât de puţin. Pentru că ei nu mai au nimic în acest moment.
Dacă puteţi şi vreţi să ajutaţi:
BCR
RON: RO 51 RNCB 0318 0504 3871 0001
Titular: Niţă Marian – împuternicit: Niţă Sanda.
Telefon: 0748 648 934, Sanda
Domiciliu: sat Sericu, comuna Blejeşti, judeţul Teleorman"

Am preluat de aici:

http://isabellelorelai.wordpress.com/2010/04/23/stelutele-de-mare-antonio-marian-nita-tot-despre-disperare/

Un comentariu:

  1. Am depus azi 100 Ron in contul lor, sper sa mai ajute si altii si putin cu putin sa se faca atat cat le e necesar acestor oameni sa treaca peste aceste incercari...
    Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere