duminică, 1 mai 2011

The Mist - un film cu un sfarsit greu de uitat

Am vazut aseara un film al carui sfarsit m-a socat: dupa ce luptase tot filmul ca sa supravietuiasca, iesind invingator din situatii inimaginabile si facand eforturi supraomenesti pentru a-si salva fiul, eroul principal face greseala sa-si piarda speranta si sa creada ca poate anticipa viitorul - asta pentru ca o mai facuse o data si se dovedise ca a avut dreptate, atunci intuise corect ce se va intampla. Crezand ca oricum vor sfarsi cu totii ucisi, el ia decizia de a-si impusca fiul de 6-7 ani, pentru a-l scuti de durere si suferinta. Se dovedeste insa a fi o mare greseala, pentru ca ceata se ridica incet, iar ceilalti sunt salvati..

O lectie foarte dura in acest film, care ne invata ca, oricat de disperata ar fi situatia in care te afli si oricat de mare ar fi teama pe care o simti, nu trebuie sa iti pierzi speranta! Daca iti pierzi speranta, ai pierdut totul!
Niciodata nu trebuie sa renunti la lupta, chiar daca in jurul tau totul iti pare potrivnic - nu abandonezi niciodata si nu alegi tu pentru altii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu