vineri, 18 decembrie 2009

Ce am facut saptamana asta....

Marti am fost la Budimex cu cadouri (mancare si jucarii) pentru toti cei 20 de copii aflati in acea zi in sectia de oncologie; bucuria din ochii lor m-a facut sa uit intr-o clipa ca nu a fost deloc usor sa ajung la ei pe viscolul si ninsoarea din acea zi...

Miercuri m-am intalnit in Gara de Nord cu parintii lui Gabriel Lupu, pentru care am fost Mos Craciun :))
I-am incarcat cu alimente (am cumparat tot ce si-a dorit mama lui Gabriel), jucarii, hainute, dulciuri, bradut si globulete; s-au bucurat foarte mult ca s-au dus incarcati la cei 3 copii ai lor, in conditiile in care cu o zi inainte nu avusesera nici bani de paine....le-am dat si niste banuti pentru acasa.

Azi m-am intalnit cu Cornelia si i-am dat pentru finii ei multe jucarii, hainute, dulciuri, carticele si niste banuti din partea lui Mos Craciun:)
A promis ca ne trimite poze cu baietii, ca sa ne bucuram si noi de bucuria lor cand vor primi cadourile...

Un comentariu:

  1. Datorita voua, cei care aveti suflet bun, acesti copii se vor bucura de un Craciun mai imbelsugat decat ar fi crezut !
    Va multumesc din suflet ! Si in special tie, Lili, pentru ca ai pornit aceasta campanie de ajutor a celor care au nevoie. Sa te ajute Dumnezeu sa gasesti cati mai multi oameni dornici sa-i ajute pe cei de langa ei.

    RăspundețiȘtergere