marți, 9 august 2011

Am ajutat si noi...

Iata mesajul:

"3 copii care desi sunt batuti de soarta invata f.bine, ar avea nevoie de hainute, mancare, lenjerii , si nu in ultimul rand carti. 8, 12 si 14 ani.

Copiii locuiesc in sat Podu Doamnei impreuna cu mama si bunica materna. nici una din ele nu au nici un venit. botezul fetitei mici a fost facut din mila noului preot paroh,pentru ca desi are 7 ani nu avea certificat de nastere. tot prin grija preotului fata cea mare a fost trimisa intr-o tabara crestina undeva in maramures. vreau sa precizez faptul ca atat mama cat si bunica consuma alcool. ce este mai grav este faptul ca cei din comunitate s-au cam retras datorita comportamentului bunicii si a mamei care practic ii trimite la cerut diverse de la persoanele care le mai intindeau cate o mana de ajutor. impresionant pentru mine a fost faptul ca desi fac parte dintr-o astfel de familie sunt ffff respectuosi si "cizelati" in masura in care le permite mediul. fetita cea mica, Monica a luat premiul 1 in clasa 1, baietelul Iliuta a luat mentiune, iar fata cea mare desi invata binisor nu a luat nici un premiu. ei fac singuri treburile din casa, atat cat au fost invatati ce trebuie sa faca. ah, inca ceva. desi au varste maricele sunt ffff slabi. de ex fetita cea mica cred ca ar putea sa poarte si haine ale unui copil de 5-6 ani. daca mai aveti nevoie de alte informatii va rog sa ma anuntati. noi am dat tot ce li s-a potrivit, plapumi, lenjerii....incaltaminte. din pacate neavand bani de detergent de multe ori hainele se degradeaza in asa hal incat nu mai pot fi purtate, iar incaltamintea....fiind singurele perechi....se uzeaza repede."

Cu ajutorul colegilor mei sufletisti, le-am trimis azi hainute, mancare si carti. Nu-i vom uita, le mai trimitem cat de curand putem si ceva rechizite...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu