joi, 25 februarie 2010

Andreea si Dani au nevoie de ajutorul nostru

Am primit ieri urmatorul mesaj:

"Indraznesc sa apelez la tine cu rugamintea de a incerca sa ajutam doua fetite care nu au de nici unele, Andreea si Dani. Locuiesc in satul Nuci, com. Vasilati, jud. Calarasi. Au stat in Bucuresti, dar s-au mutat acum cativa ani in sat, cumparand casuta in care stau acum.
Cea mare are 7 ani, iar cea mica 4. Sunt zile in care nu mananca nimic, pentru ca nu au ce. Traiesc doar din alocatie si un ajutor de la primarie; mama este divortata, le creste singura. Dupa ce ca se chinuiesc intr-o saracie lucie, cea mica trebuie operata de urgenta la Grigore Alexandrescu, iar mama lor nu are nici un ban; am inteles ca i s-au umflat ganglionii de la gat de o parte si de alta. Nu stiu diagnosticul exact, dar ti-l voi comunica imediat ce il aflu..."

Va tin la curent cu ce reusim sa facem pentru aceste doua fetite.

Daca doreste cineva sa ajute in acest caz, sa-mi lase un comentariu, va rog; multumesc!

Un comentariu:

  1. "M-am intalnit in seara asta cu Cristina si fetele si le-am dat lucrusoarele si banutii. Au fost tare bucuroase. De abia asteptau sa ajunga sa vada ce au in pungute.
    Fetitele sunt tare frumusele si simpatice foc. M-au rugat sa transmit multumirile lor tuturor celor ce le-au ajutat. Aveau mare nevoie de ceva banuti pentru spital, mai ales ca nu se stie cat va dura spitalizarea (diagnosticul fetitei este de adenom latero cervical). A ramas sa ne auzim in zilele urmatoare.

    Multumesc inca o data in numele lor tuturor celor care au contribuit la acest ajutor!"

    RăspundețiȘtergere