miercuri, 10 februarie 2010

Era Varsatorului -notiuni generale


Este era spiritualitatii, a cunoasterii, a creatiei.Din ce in ce mai multi oameni isi dezvolta capacitati intuitive si sunt atrasi de spiritualitate.
Uranus, planeta care guverneaza Varsatorul, ii confera urmatoarele caracteristici: intuitie, emancipare, fraternitate, altruism.
In aceasta perioada care va tine circa 300 de ani, umanitatea trebuie sa se integreze in cosmos, in univers.
Va avea loc o filtrare la nivel de constiinta, EV suportand un nivel de constiinta superior al umanitatii; va trece mai departe numai cine este pregatit pentru noul nivel de constiinta. Cine nu cunoaste trebuie sa invete!
EV este era creatorilor, nu a muncitorilor si sclavilor; ea accepta numai oameni cu mintea deschisa.
Omul nu mai poate fi condus, prostit, manipulat; creste constiinta proprie a fiecaruia.
Vom fi mai ingaduitori, mai toleranti; este era in care instinctul de explorare domina asupra instinctului de conservare.
Se vor schimba valorile, apare lupta intre nivelele de constiinta; apar oameni noi care detin alte nivele de cunoastere si de constiinta si care vor spune lucruri total neobisnuite, revolutionare.
EV este o era a moralei; oamenii vor face ceea ce trebuie nu din frica, ci din convingere; exista mecanisme de auto-echilibrare universala si cine alege sa nu respecte legile, sa perturbe echilibrul universal, va fi eliminat; informatia nu va mai fi ingradita, va fi dezvaluita.
Trebuie sa ne modificam atitudinea fata de orice; fiecare va fi preocupat de propria sa dezvoltare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu