marți, 13 noiembrie 2012

Romani cu care ne mandrim


Urmatorul proiect al asociatiei noastre ("Because We Care") este unul care imi este foarte drag: promovarea prin scoli a adevaratelor valori romanesti, a romanilor a caror faima a depasit granitele tarii noastre si care au realizat lucruri extraordinare, de o importanta vitala pentru toata omenirea. Vrem sa-i familiarizam pe elevi cu personalitati din toate domeniile: de la Nicolae Paulescu, descoperitorul insulinei, la Petrache Poenaru, inventatorul stiloului, de la Brancusi la Sofia Ionescu-Ogrezeanu -prima femeie neurochirurg din lume, de la Henri Coanda la Emil Racovita, etc etc.
Vrem sa le aratam tinerilor care sunt adevaratele valori pe care ar trebui sa le aprecieze si sa le insuflam totodata mandria de a fi roman!
In acest scop vom organiza concursuri cu tema :"Romani cu care ne mandrim" si vom incepe din luna noiembrie, cu o scoala generala din Popesti-Leordeni (primul concurs va fi pe 22 noiembrie).
Pentru ca vrem sa-i motivam si sa-i determinam sa participe in nr cat mai mare, vom oferi si niste premii si am vrea sa fie ceva pe placul tinerilor din zilele noastre, asa ca avem nevoie de cativa sponsori:)
Le multumim calduros celor care deja si-au manifestat dorinta de a ne sprijini!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu