marți, 13 noiembrie 2012

Pay it forward! Da mai departe!

Campania noastra continua, ma bucura si ma surprinde zilnic succesul de care se bucura aceasta initiativa a asociatiei noastre, inspirata de filmul cu acelasi nume.

Iata ce crede lumea :

http://metropotam.ro/La-zi/Da-mai-departe-Pay-it-forward-eveniment-caritabil-anonim-art4001363771/

http://dinbrasov.blogspot.ro/2012/11/pay-it-forward.html

http://sanuuitam.blogspot.ro/2012/10/initiative-de-toata-lauda-campania-pay.html

http://www.antena3.ro/romania/pay-it-forward-daruieste-si-nu-te-uita-in-urma-187196.html


"Anul trecut scolar discutam cu clasa la care eram diriginta de o asemenea "campanie de fapte bune", pornind chiar de la filmul Pay it forward, dar a ramas doar o discutie aparand presiunea Bacului...asa ca apreciez initiativa si ma bucura mult sa aflu ca cineva a gandit asa frumos!!! Felicitari!"

"Wow! Initiativa asta e super! Felicitari celor cu ideea!"

"genial.....am sa fac asta"

"Gestul conteaza, oare de ce tot criticam, tot gasim nod in papura, cine vrea s a particiea, participa pur si simplu , oricum nu suntem ghicitori sa stim cine citeste si daca ii place ce gaseste, dar acest lucru nu conteza! Gestul de a darui conteaza!Si zambetul oamenilor de care au cam uitat. Atat conteaza in acest demers fain!"



"In după-amiaza zilei de joi 25 noiembrie, băncile din Parcul Central Elisabeta din Sfântu Gheorghe au adăpostit cărți-cadou pentru oamenii care mai cred în puterea de a dărui și mai ales în forța cărților de a modela caractere și a schimba destine.
Pornind de la ideea extraordinar de simplă a filmului recent vizionat „Pay it forward” - Ajută pe cineva fără să ceri nimic în schimb!, voluntarii Asoci
ației Ecou și ai Clubului de Dezbateri Academice din Sfântu Gheorghe au decis să se alăture acestei campanii internaționale. Amănunte pot fi găsite pe pagina de facebook cu mii de membrii payitforward! damaideparte!
„Ne-am gândit la cărți, deoarece vrem să încurajăm lectura și credem că pe termen lung sunt cadourile cu impactul cel mai mare asupra dezvoltării oamenilor, fie ei tineri sau mai puțin tineri” a declarat coordonatorul clubului de dezbateri, Mădălin Guruianu, unul dintre inițiatori.
Încrezător în succesul demersului la nivelul comunității, Alexandru Ujvarosi, președintele Ascoției Ecou a declarat: „Suntem convinși că acesta este doar începutul unei campanii pe care ne-o dorim derulată în fiecare lună și în Sfântu Gheorghe, așa cum se întâmplă la nivel național și chiar internațional”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu