vineri, 7 octombrie 2011

Timpul nu mai are rabdare pentru ALINA -ajutorul nostru conteaza!

"Alina Florina Niculici s-a nascut la data de 09.08.1997 in satul Valea Lunga din jud Dambovita, unde a copilarit si a crescut, devenind o frumoasa domnisoara, mandria parintilor ei…viata familiei a fost linistita pana in noiembrie 2010 cand cumplita boala si-a aratat coltii si fetita a avut primele simtome: varsaturi, diplopie, inapetenta. RMN-ul efectuat la Sp “Bagdasar Arseni” a evidentiat o tumora de trunchi cerebral. Date fiind localizarea si dimensiunea tumorii, se decide transferul la IOB, unde, de la inceputul anului 2011 a alternat curele de citostatice cu radioterapia, in vederea diminuarii dimensiunii tumorei, ceea ce ar fi permis o interventie chirurgicala. Insa, tumora nu si-a modificat dimensiunea, procesul expansiv al acesteia ducand la instalarea hemiparezei stangi si a parezei faciale, cu agravarea starii clinice… vazand ca starea fetitei se agraveaza, disperarea de a-si pierde copilul a pus stapanire pe parintii Alinei. Rugaciunile facute zi si noapte au facut ca Dumnezeu sa le ofere sansa ca fetita sa fie primita la clinica MEDICLIN ROBERT JANKER KLINIK din Germania unde sa poata fi supusa unui tratament performant radio-chimioterapeutic ca apoi sa poata fi operata…. speranta parintilor de a-si salva fetita este acum umbrita de nevoia de bani…. DE UNDE 16.000 de euro?… DE UNDE?…. fiecare zi care trece inseamna degradarea ireversibila a starii clinice de sanatate a Alinei….

FACEM UN APEL DISPERAT, IN NUMELE ALINEI SI AL PARINTILOR EI, SA-I INTINDETI ACUM O MANA DE AJUTOR PENTRU A STRANGE SUMA DE 16.000 EURO.

ORICE AJUTOR CONTEAZA, CACI TIMPUL NU MAI ARE RABDARE…AVETI POSIBILITATEA SA SALVATI VIATA ACESTEI TINERE SI VA RUGAM DIN SUFLET SA O FACETI ACUM, CAT SE MAI POATE.

Contul unde se pot face donatii este deschis la CEC BANK DAMBOVITA pe numele NICULICI MIHAELA TATIANA(mama fetitei)
COD IBAN: RO63 CECE C001 9462 4411 7911 TEL 021.311.27.00

Sau sunati la numarul de teledon (obtinut cu sprijinul Asociatiei P.A.V.E.L.) pentru campania: “Ajutor copii!“ in perioada 6 octombrie 2011 – 6 ianuarie 2012
0900 900 086 – 6 euro/apel (numar apelabil doar din reteaua Romtelecom)

Va multumim in numele Alinei si in numele parintilor ei.

Documentele medicale pot fi solicitate la Asociatia P.A.V.E.L, TEL/fax 021.311.27.00

Roxana Dumitru, lucrator social Asociatia P.A.V.E.L."

Am preluat de aici:

http://apeluriumanitare.wordpress.com/2011/10/05/o-mamica-disperata-va-implora-sa-o-ajutati/

Un comentariu: