marți, 18 mai 2010

Cauzele spirituale ale bolilor


Niciodata boala nu apare intamplator. Orice boala este un avertisment din partea Universului ca exista un dezechilibru in viata noastra, ca undeva nu procedam corect, in armonie cu legile universale, este o indicatie ca ne aflam pe un drum gresit.
Orice problema de sanatate este un mesaj pe care spiritul il transmite prin intermediul corpului fizic pentru ca noi sa devenim constienti de stadiul in care ne aflam pe drumul evoluţiei spirituale. Orice indispozitie ne indica faptul ca actiunile si gandurile noastre nu ne sunt benefice. Orice afecţiune a corpului fizic ne avertizeaza ca ceva nu este în regula cu integritatea spirituala.
Prin boala, omul trebuie sa inteleaga ca a gresit undeva pe drumul vietii si pana
nu-si elimina greseala nu se poate vindeca decat partial, deoarece in el persista cauza generatoare de rau. Vindecarea are loc doar atunci cand greselile sunt platite, lectiile invatate, atentionarea luata in seama; boala dispare imediat ce omul a inteles unde greseste si deci elimina cauzele bolii.
Corpul fizic este oglinda care ne ajuta sa „vedem“ starea în care este spiritul. De aceea, orice vindecare trebuie sa ia în considerare cauzele reale ale tulburarilor, care sunt întotdeauna de ordin spiritual.Orice afecţiune isi are originea dincolo de corpul fizic, pentru ca orice manifestare fizica işi are originea în planurile subtile, spirituale.
Daca emitem negativ, atragem dezechilibre energetice, deci boala; daca emitem ganduri pozitive , primim stare de bine si de sanatate. Sanatatea este o stare de puritate a gandului, de echilibru emotional, de armonie cu vibratiile divine în care sufletul îşi are originea şi lacaşul; este o manifestare continua a echilibrului pe toate planurile, fizic, energetic şi spiritual.
Daca mintea emite ganduri pozitive, bolile vor parasi corpul; daca mintea este sanatoasa, corpul va fi sanatos; deci nu lasati grijile, supararile, invidia, mania, furia si alte sentimente negative sa va copleseasca daca vreti sa fiti sanatosi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu