marți, 6 martie 2012

Elena are nevoie de ajutorul nostru!

Am primit ieri mesajul de mai jos:

"Poate reusim sa dam impreuna O MANA DE AJUTOR unei mame DISPERATE cu un copil de trei ani, care dupa sase luni fara venit, va ramane cat de curand si fara locuinta, are restante de 600 EUR la chirie..… Tin sa specific ca desi mamica are studii superioare si este un om de calitate si bine antrenat, accepta ORICE TIP DE SLUJBA pt a putea supravietui , alaturi de copilasul ei, al carei unic intretinator este, neexistand alte rude in viata, care sa-i poata oferi un minim ajutor! Va multumim anticipat, pt orice idee, solutie...care sa duca macar la imblanzirea unei situatii, mai disperate decat ne permitem noi, sa o descriem! Dumnezeu sa va binecuvanteze! "


Absolventa de studii superioare, in pofida calificarii ei ca PR manager si a experientei redutabile - a lucrat cu multi oficiali si multe business-uri
de-a lungul carierei - din pricina faptului ca are in ingrijire un copil, pina acum i-au fost refuzate mai multe job-uri. Cauta o solutie in continuare. Orice idee, solutie sau recomandare e bine venita!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu