joi, 9 iunie 2011

Imi place...

Tabara de creatie ” Vara pe ulita” organizata de Muzeul National al Satului „Dimitrie Gusti” intre 5 iulie si 14 august .
Inregistrata ca brand la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci, tabara aduna laolalta an de an, sute de copii dornici sa deprinda de la mesteri populari tainele modelarii in lut, a impletiturilor, a incondeierii oualor ori a picturii de icoane.

Anul acesta, tabara, ajunsa la a 18-a editie - semn ca reprezinta o alternativa din ce in ce mai agreata de petrecere a vacantei mari in „satul” din inima Bucurestiului – isi asteapta invataceii cu surprize de proportii.

Ateliere de creatie, precum cele de icoane pe sticla, icoane pe lemn, prelucrare artistica a lemnului, tesut la razboi, confectionare de masti sau podoabe populare, oua incondeiate, desen, pictura si mai nou - atelierul de croit imagini , vor face din Muzeul Satului un loc de poveste, unde cei mici isi vor putea manifesta din plin creativitatea, isi vor putea descoperi noi pasiuni sau si le vor putea cultiva pe cele deja existente.

Programul Taberei: de luni pana vineri, intre orele 10.00 - 14.00, cu pauza intre orele 12.00 - 13.00, in timpul careia copiii vor avea parte de divertisment din plin: teatru, cursuri de dans, face-painting, concursuri, baloane poznase, „Atelierul micului consumator”, „Sa mancam sanatos!”, jocuri distractive: intreceri cu role si trotinete, badminton si o multime de alte distractii.

Am preluat de aici:
http://www.avantaje.ro/Timp-liber/Stiri-si-evenimente/Tabara-de-creatie-Vara-pe-ulita-la-majorat-1406717

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu