vineri, 29 aprilie 2011

Imi place campania ”Doneaza o carte!”

”Suntem un pumn de oameni uniţi sub un gând bun, acela de a aduce pe chipul copiilor un zâmbet. Ei, înainte de toate, au nevoie de educaţie. Aceasta îi va ajuta atât acum (prin prisma atâtor lumi pe care ei au ocazia să le descopere în cărţi) cât şi mai tărziu (lectura dezvoltându-le nu doar vocabularul ci şi abilităţile de comunicare şi de rezolvare a problemelor care nu vor întârzia să apară).

Nu cerem bani. Nu cerem cărţi noi.
Sunt mulţi printre noi care au cărţi pe care nu le mai folosesc. Fie sunt în bibliotecă încă din copilărie, fie sunt unele pe care nu le-am deschis niciodată ori altele pe care le avem de la nepoţi şi/sau copii. Donând cărţile de care nu mai ai nevoie, oferi mai mult decât un zâmbet unui om care se află încă la început de drum.

Primim orice fel de carte adresată copiilor de clasele I-VIII. Basme, poveşti, povestiri, culegeri, poezii etc. Repet, acestea nu trebuie să fie în stare perfectă.

Haideţi să facem împreună o faptă bună, strângând cât mai multe cărţi pentru copiii din şcolile din mediul rural. Serviciul Poştei Române ne stă la dispoziţie. Pentru informaţii, inclusiv adresa de livrare a coletelor, clik aici!

Această campanie este organizată de un grup de studenţi din cadrul Universităţii Valahia din Târgovişte, Facultatea de Drept şi Ştiinţe Social Politice, Specializarea Jurnalism (anul II), în parteneriat cu Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Dâmboviţa şi eTargoviste.ro.”

Am preluat de aici:

http://doneazaocarte.blogspot.com/p/despre-campanie.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu