joi, 30 decembrie 2010

Copii talentati

Au reusit sa cucereasca America. Dar in Romania sunt niste anonimi. Pictorii anonimi de la cercul de desen din Corbeni. Un loc unde o profesoara a reusit sa schimbe destinele copiilor. Sa le arate drumul spre o viata mai buna. O poveste incredibila despre pasiune, sacrificiu si talent...

Am preluat de aici

http://observator.a1.ro/campanii-observator/Au-reusit-sa-cucereasca-America-dar-in-Romania-sun_26186.html

Copii talentati

Madalina Lefter - 12 ani -ascultati-o, va rog!

Sa ne promovam valorile!!!

Performanta se face in saracie

Liceul de coregrafie din Bucuresti este o scoala care scoate campioni pe banda rulanta. Fara bani, fara sali de dans, fara vestiare si fara nicio sustinere din partea statului. Care, abia asteapta sa se mandreasca cu ei, daca ajung celebri. Sunt aplaudati peste tot in lume la concursuri, dar nimeni nu stie cata zbatere, cate renuntari si cate lacrimi sunt in spatele unui dans perfect, de cateva minute. Profesori si elevi traiesc aceeasi drama - de a se naste talentati intr-o Romanie indiferenta.


Am preluat de aici

http://observator.a1.ro/campanii-observator/Performanta-se-face-in-saracie_26014.html

miercuri, 22 decembrie 2010

Am fost la Giurgiu



La Părintele Valentin Ştefan si la copiii dansului....
Părintele Valentin spune că noi, toţi oamenii, suntem mesagerii Domnului pe pământ, că Dumnezeu lucrează prin noi, oamenii.Părintele Valentin crede în bunătatea şi în generozitatea oamenilor.

„Noi suntem doar administratori pe acest pământ, nu suntem proprietari. Oamenii cred că deţin ceva, ori lucrurile stau tocmai invers: Dumnezeu este proprietarul, iar noi – administratorii. Dumnezeu ne-a dat. Unora le dă mai mult, ca şi ei să dea la rândul lor, să ajute. Fondurile noastre sunt doar din donaţii. Când ne-a fost mai greu, am primit ajutor de undeva, copiii n-au răbdat de foame.”

miercuri, 15 decembrie 2010

Copii pe care i-am ajutat anul trecut


http://today4us.com/today4us/photos/copii-pe-care-i-am-ajutat-si-care-au-nevoie-de-ajutor-in-continuare

joi, 9 decembrie 2010

Legile spiritului -Kurt Tepperwein


Studierea legilor spiritului este o sarcina de viata.
O viata reprezinta durata de utilizare a unui corp, in care locuim la un moment dat, un mic fragment din existenta noastra eterna. O zi in scoala vietii.
Viata inseamna a invata. Sa invatam sa facem ceea ce trebuie, sa nu amanam ceea ce este necesar si sa nu permitem ceea ce este gresit.
Viata nu este o lupta, ci un joc pe care nu-l poti castiga daca nu cunosti legile spiritului.A nu urma legile spirituale duce pana la urma la probleme de viata.
De indata ce actionam din vointa proprie, legea cauzei si a efectului devine activa si ne pune in fata consecintelor actiunilor noastre. Actiunea acestei legi se va numi apoi soarta....

sâmbătă, 4 decembrie 2010

Sa ne cunoastem si sa ne rasplatim valorile!!!


Imi place campania "Împreuna dăm viaţă poveştilor” coordonat de Carmen Avram , la Antena 1. Proiectul aduce în atenţia romanilor niste oameni extraordinari care traiesc printre noi, care au facut minuni pentru semenii lor , dar acum trăiesc în anonimat, saracie si uitare.

"Împreună dăm viaţă poveştilor” îşi propune să vină în sprijinul a 17 români pe care viaţa nu i-a răsplătit încă pe măsura lucrurilor extraordinare pe care le-au realizat şi le pot realiza în continuare. Medici, sportivi, artişti, ingineri, cercetători, aviatori, copii minune vor veni în această iarnă în lumina reflectoarelor, acolo unde ar trebui să găsim mereu adevăratele valori. Un medic chirurg de excepţie care trăieşte într-o rezervă a unui spital, un fost vicepreşedinte de federaţie sportivă care a rămas paralizat şi trăieşte acum în condiţii foarte precare, un campion la lupte căzut de mult în uitare, acestea sunt doar trei din cele 17 impresionante istorii de viaţă ale unor români de excepţie.

Da, acestea sunt valorile care ar trebui promovate- poate ca romanii incep sa se trezeasca....Doamne ajuta!

am preluat de aici
http://www.jurnalul.ro/timp-liber/arte/daca-nu-cadea-comunismul-as-fi-fost-un-inginer-fara-talent-561168.html

vineri, 3 decembrie 2010

Mos Craciun


Raluca vrea sa fie Mos Craciun pentru pacientii sectiei de oncologie de la spitalul din Ploiesti - iata ce imi scrie


Am ajuns acolo si am gasit un spital relativ renovat, dar plin cu oameni care efectiv asteptau sa moara. Asezati pe un pat , fara nici o ocupatie, doar numarand orele intre masa si tratament. Am fost foarte impresionata, de oamenii aceia, adulti si oameni in varsta. Privindu-i, in fiecare din ei imi regaseam bunicii....... si iata cum m-am hotarat sa ma implic un pic in viata acestor oameni (cam 100). Asa ca, incerc impreuna cu prietena mea sa le organizam ceva de Craciun. Incercam sa facem un bradut, sa le aducem un cor si sa le oferim cate un pachetel. Ar fi tare frumos, mai ales ca acesti oameni vin de la tara, sunt saraci, nu au informatii, si de cele mai multe ori trec lucrurile acestea pe planul doi. Chiar cred ca va fi o fapta foarte frumoasa din partea noastra sa le oferim un Craciun deosebit.

O ajutam si noi!